top of page

Otvorena Alternativna Scena CRTA – četvrti put u Beogradu!


CRTA 4 je odložena za 25.09.2016. Uživajte u letnjem odmoru, pa se vidimo kad za’ladni, sa novim programskim konceptom.

Otvorena Alternativna Scena CRTA – četvrti put u Beogradu!

Dobro nam došli na Otvorenu scenu CRTA br. 4 u najvećem klubu, u centru Beograda. (Naša knjižara je vanredno otvorena, za vreme dešavanja CRTE, a šank je dovoljno velik za sve, tako da je moguće i knjigu kupiti i piće popiti).

Nova POETIKA – Argus Books&Magazines u okviru promotivno-programske sezonu 2016. organizuje Četvrtu Otvorenu Alternativnu scenu CRTA br. 4

U okviru promotivnih aktivnosti naše izdavačke kuće nastavljamo mesečno literarno-umetničko i multimedijalno okupljanje pod nazivom CRTA – Otvorena Alternativna Scena.

Svake prve nedelje u mesecu organizovaćemo okupljanja literarnih (i ostalih autorskih stvaralaca), i predstavljati knjige i druga autorska ostvarenja. Poziv je otvoren za sve autore (literarne, muzičke, likovne, multimedijalne), a prednost imaju autori Nova POETIKA – Argus Books&Magazines i njihovi gosti.

CRTA je jedinstvena mogućnost da promovišete i afirmišete svoje autorsko ostvarenje, na našoj Otvorenoj sceni.

Druga CRTA je zamišljena neformalno i alternativno, a koncept je jednostavan. Naši literarne autori, njihovi gosti i prijatelji, iz sveta autorskog stvaralaštva, imaju na raspolaganju ozvučenu i osvetljenu Otvorenu Alternativu Scenu, na kojoj mogu predstaviti svoje stvaralaštvo. Dužina predstavljanja na sceni će zavisiti od broja učesnika. Dakle, manje formalno i što opuštenije.

CRTA će biti izvođena na sceni kluba CUK (Centar Urbane Kulture) IMAGO, uz kompletnu tehničku i organizacionu podršku kluba i knjižare Nova POETIKA, koja se nalazi u sklopu Centra.

Prijave za učešće na prvoj Otvorenoj sceni CRTA se podnose putem našeg sajta, u rubrici PIŠITE NAM (ili na e-mail info@novapoetika.com), sa naznakom ZA CRTU, najkasnije do 01.09.2016. godine. Pravo učešća na manifestaciji CRTA br. 4 imaju svi koji imaju šta da predstave na sceni.

Prijavite se na vreme i izađite na CRTU…

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
bottom of page