top of page

Ohrabrujuća vest iz kulture!

Izdavačka kuća Argus Books&Magazines najavljuje da u sredu, 20. aprila, u ediciji Izabrana Dela izlazi iz štampe nova knjiga Kodjoa Vangorskog. OSTRAŠĆIVANJE PROŠLOSTI!

OSTRAŠĆIVANJE PROŠLOSTI je knjiga o strastima koje smo uložili da doterivanjem istorije dokažemo da smo baš mi u pravu i da smo bolji od svih drugih! Knjiga se čita kao najuzbudljiviji triler.

Izdavanje ove knjige je prvi korak u realizaciji velikog izdavačkog poduhvata (sedam naslova i skoro tri hiljade stranica) da se tokom sledeće tri godine objave najznačajnija dela tog srpsko/afričkog pisca:

1. OSTRAŠĆIVANJE PROŠLOSTI /publicistika/ 2. ANĐELČE NENSI /roman/, prva knjiga „Ebonijanske trilogije“. 3. ISPOVEST GOSPOĐICE KOVALSKI /roman/, druga knjiga „Ebonijanske trilogije“. 4. BUS ZA RAJ /roman/, treća knjiga „Ebonijanske trilogije“. 5. SRBIJA JUŽNO OD SAHARE /publicistika/ 6. POREKLO, ŠIRENJE I SUDBINA ZLA /filozofija/ 7. GOLDBERG & ROZALINDA /roman/.

Pravo ime Kodjoa Vangorskog je Ljubomir Anđelković. On je nekadašnji jugoslovenski diplomata, ganski i srpski pisac. Živeo je skoro tri decenije u Zapadnoj Africi u vrlo interesantnim okolnostima koje su mu dale materijal za njegova pisanja.

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
bottom of page